Tirana nën magjinë e dritave

Fashati i Festave në Sheshin Nënë Tereza Foto:Amarildo Topi/Citizens Channel

Tirana gjatë ditës në këtë periudhë festash është një kaos i vërtetë me trafikun e rrëmujshëm, punimet pothuajse në çdo cep të saj e njerëzit e shumtë që rendin të bëjnë pazare. Por gjatë natës kur të gjithë mblidhen në shtëpi, bare e restorante, kryeqyteti ynë merr një tjetër pamje.

Është piëkrisht koha e duhur për tu veshur ngrohtë dhe të shëtisësh në rrugët kryesore të saj. Nën shkëlqimin e dritave shumëngjyrëshe Tirana është më bukur e sidomos Rruga e Kavajës, Bulevardi Zogu I, Pedonalja, Bulevardi Dëshmorët e Kombit dhe Fshati i Festave në Sheshin Nënë Tereza.

2

Pedonalja Foto:Amarildo Topi/Citizens Channel

3

Rrruga e Kavajës Foto:Amarildo Topi/Citizens Channel

4

Bulevardi Zogu I Foto:Amarildo Topi/Citizens Channel

5

Xhamia e Et’hem Beut dhe Sahati Foto:Amarildo Topi/Citizens Channel

6

Sahati Foto:Amarildo Topi/Citizens Channel

7

Pema e Krishtindjeve në qendër të Tiranës Foto:Amarildo Topi/Citizens Channel

10

Skulpturë me drita e artisit italian Marco Lodola në Bulevardin Dëshmorët e Kombit Foto:Amarildo Topi/Citizens Channel

11

Skulpturë me drita e artisit italian Marco Lodola në Bulevardin Dëshmorët e Kombit Foto:Amarildo Topi/Citizens Channel

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: