Ndërtesë e shkatërruar në afërsi të Qytetit Studenti. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel

Pamjet që shohim më së shumti në internet të Tiranës janë të kurura dhe të krijojnë idenë e një qyteti ku gjithëçka është në rregull. Por kryeqyteti ynë ka edhe një fytyrë tjetër.

Objektivi i Citizens Channel ka fikësuar ndërtesa në disa nga rrugët kryesore të Tiranës, që të krijojnë përshtpyjen se pak kohë më parë ka ndodhur një bombardim. Përveç shëmtisë në pamje disa prej këtyre ndërtesave janë kthyer në vendgrumbullim mbeturinash dhe banjo publike.

Duke qenë se bombat e fundit në çatitë e shtëpive të Tiranës kanë rënë gjatë Luftës së Dytë Botërore, është menduar që fotografitë të jenë bardh e zi.

 dsc_0033

Ndërtesë e amortizuar në rrugën e Elbasanit. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel

dsc_0048
Ndërtesë e shkatërruar në afërsi të Qytetit Studenti. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
dsc_0053
Ndërtesë e amortizuar në Rrugën e Durrësit. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
dsc_0060
Tenda e një dyqani të vjetër në Rrugën e Durrësit. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
dsc_0066
Vetëm fasada ka mbetur në këmbë nga kjo shtëpi në afërsi të Rrugës së Kavajës. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
dsc_0072
Shtëpi e braktisur në afërsi të Rrugës së Kavajës. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
dsc_0084
Oborri i një shtëpie të braktisur në afërsi të Rrugës së Kavajës. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
dsc_0087
Shtëpi e braktisur në afërsi të Rrugës së Kavajës. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
dsc_0091
Oborri i kësaj shtëpie të braktisur në afërsi të Rrugës së Kavajës është mbushur me mbeturina. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
dsc_0092
Shtëpi e braktisur në rrugën Hajdar Hidri. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
dsc_0093
Shtëpi e braktisur në rrugën Hajdar Hidri. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel
dsc_0099
Shtëpi e braktisur në afërsi në Rrugën e Kavajës. Foto: Amarildo Topi/CitizensChannel

Raporto

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu