Titujt e fundit

Biçikleta, mjeti i vetëm që çan trafikun e Tiranës (Video)

Trafiku në Bulevardin Dëshmorët e Kombit. Tirana - Citizens Channel

Bulevardi Dëshmorët e Kombit në segmentin pranë ministrive dhe rruga Abdi Toptani janë pothuajse gjithnjë të bllokuara si shkak i numrit të lartë të automjeteve dhe disa linjave të autobusëve që kalojnë aty.

Kjo gjendje është krijuar pas bllokimit të Sheshit Skënderbej dhe duket se do të vazhdojë gjatë nëse nuk planifikohet një tjetër alternativë për rregullimin e trafikut në këtë zonë.

Orët më të ngarkuara janë ato të mëngjesit ku shumë qytetarë përdorin automietet e tyre për të shkuar në punë dhe autobusët e linjave urbane, që në këtë orar janë më të shpeshtë.

Trafiku në këtë segment është e vështirë të çahet edhe me biçikletë, ashtu siç e tregon e videoja më poshtë.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: