Të dhënat e fundit të KQZ: PS 74 mandate, PD 43 dhe LSI 18

Citizens Channel Zgjedhjet Parlamentare Edi Rama Partia Socialiste

Partia Socialiste vazhdon të kryesojë bindshëm edhe pas përditësimit të fundit të rezultateve në faqen zyrtare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

Nga 60, 35% të qendrave të votimit që janë përpunuar, partia e drejtuar nga Edi Rama ka marrë 48,54% të votave ose e përkthyer në mandate, 74 të tillë.

Partia Demokratike ka marrë 28, 34% të votave, që përkthehet në 43 mandate dhe Lëvizja Socialiste për Integrim ka marrë 14, 56% të votave ose 18 mandate.

Katër mandate janë fituar deri në këto momente edhe nga Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet dhe një nga Partia Social Demokrate.

Më poshtë do të gjeni paraqitetjet grafike në rang kombëtar ashtu si edhe detajet për çdo qark.

Rezultatet në shkallë vendi

Citizens Channel Shqiperi Zgjedhje Albania Elections

Rezultatet në shkallë vendi. Burimi KQZ

Rezultatet për Qarkun e Beratit

Berat

Rezultatet për Qarkun e Beratit. Burimi KQZ

Rezultatet për Qarkun e Dibrës

Diber

Rezultatet për Qarkun e Dibrës. Burimi KQZ

Rezultatet për Qarkun e Durrësit

Durres

Rezultatet për Qarkun e Durrësit. Burimi KQZ

Rezultatet për Qarkun e Elbasanit

Elbasan

Rezultatet për Qarkun e Elbasanit. Burimi KQZ

Rezultatet për Qarkun e Fierit

Fier

Rezultatet për Qarkun e Fierit. Burimi KQZ

Rezultatet për Qarkun e Gjirokastrës

Gjirokaster

Rezultatet për Qarkun e Gjirokastrës. Burimi KQZ

Rezultatet për Qarkun e Korçës

Korce

Rezultatet për Qarkun e Korçës. Burimi KQZ

Rezultatet për Qarkun e Kukësit

Kukes

Rezultatet për Qarkun e Kukësit. Burimi KQZ

Rezultatet për Qarkun e Lezhës

Lezhe

Rezultatet për Qarkun e Lezhës Burimi KQZ

Rezultatet për Qarkun e Shkodrës

Shkoder

Rezultatet për Qarkun e Shkodrës. Burimi KQZ

Rezultatet për Qarkun e Tiranës

Tirane

Rezultatet për Qarkun e Tiranës. Burimi KQZ

Rezultatet për Qarkun e Vlorës

VLORE

Rezultatet për Qarkun e Vlorës Burimi KQZ

Leave a Reply

%d bloggers like this: