Mbeturinat shëmtojnë pamjen e rrethinave të Tiranës (Foto+Video)

Rrethinat e Tiranës të ofrojnë itinerare mjaft interesante për tu përshkuar me biçikletë. Lapidari, liqeni i Farkës, ai i Gurrës, Arbana, Baldushku, Shpella e Pëllumbasit, etj.

Por pamjes së bukur që i ofrohet syri nuk i ndahet edhe ajo e shëmtuar. Banorët jo vetëm hedhin mbetjet në anë të rrugëve, por duket mjaft qartë se edhe i djegin ato.  

Fotografitë në galerinë më poshtë janë shkrepur në zonën e Saukut.

Djegia e gomave në Sauk. Foto: Amarildo Topi / Citizens Channel

Djegia e gomave në Sauk. Foto: Amarildo Topi / Citizens Channel

Inerte

Mbetje dhe inerte në Sauk. Foto: Amarildo Topi / Citizens Channel

Kosha te papastruar

Kosha mbeturinash të papastruar. Foto: Amarildo Topi / Citizens Channel

Mbetje ne perrua

Mbeturina të hedhura në përrua. Foto: Amarildo Topi / Citizens Channel

Mbetje te djegura ne rruge

Mbetje të djegura. Foto: Amarildo Topi / Citizens Channel

Mbetje te djegura

Mbetje të djegura në Sauk. Foto: Amarildo Topi / Citizens Channel

Leave a Reply

%d bloggers like this: