Organizatat ndërkombëtare thirrje qeverisë: “Projektligjet për median duhet të tërhiqen menjëherë”

  4 organizata ndërkombëtare të medias i kanë kërkuar qeverisë të tërhiqet nga projektligjet për median të cilat u propozuan nga qeveria në 17 dhjetor. Qeveria ka propozuar 2 projektligje të cilat synojnë të rregullojnë median në dy aspekte: regjistrimi i medias në internet dhe etika e saj. “Këshilli i Etikës” si pjesë e Autoriteti të Mediave … Continue reading Organizatat ndërkombëtare thirrje qeverisë: “Projektligjet për median duhet të tërhiqen menjëherë”