Forcat e policisë rrethojnë Teatrin Kombëtar, artistë dhe qytetarë ngujohen brenda

Mëngjesin e sotëm forca të Policisë së Shtetit u paraqitën pranë Teatrit Kombëtar. Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit e kishte pritur dhe parashikuar këtë situatë gjatë këtyre 6 ditëve të fundit. Kjo ishte paralajmëruar edhe gjatë ditës së djeshme në protestën e përditshme të orës 7 në sheshin e Teatrit. Gjatë kësaj jave punonjës të … Continue reading Forcat e policisë rrethojnë Teatrin Kombëtar, artistë dhe qytetarë ngujohen brenda