Qytetarët “Marrin guximin” për të rihapur dyert e Teatrit Kombëtar

“Marr guximin” titullohet vepra e cila  do të vendoset në skenë nga aktori Mehdi Malka. Monodrama do të çelë siparin sot në orën 20:30, në sallën e Teatrit Kombëtar, hapësirë e cila është ri-marrë në dorë nga qytetarët dhe aktivistët e Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit. Aktiviteti i sotëm shënon rihapjen e Teatrit Kombëtar një … Continue reading Qytetarët “Marrin guximin” për të rihapur dyert e Teatrit Kombëtar