Kanuni i gruas në Teatrin Kombëtar: Një këngë vaji për çdo gaz

“Teatri i përmbushte kushtet, kishte skenën, mirëpo për fat të keq i kishte dyert e mbyllura” shprehet Qëndresa Loki, e cila ditën e djeshme shpalosi në skenën e Teatrit Kombëtar, së bashku me trupën e artisteve nga Qëndra për Art dhe Komunitet – Artpolis veprën “Kanuni i gruas”. Në solidaritet me rezitencën  për mbrojtjen e … Continue reading Kanuni i gruas në Teatrin Kombëtar: Një këngë vaji për çdo gaz