Shembja e Teatrit Kombëtar, reagojnë institucionet kombëtare dhe ndërkombëtare

Dje, Kryebashkiaku Erion Veliaj pohoi se të premten do të mblidhej Këshilli Bashkiak për të votuar vendimin mbi Teatrin Kombëtar. Por mbrëmjen e djeshme, një dokument i rrjedhur në media bëri me dije se në fakt Këshilli Bashkiak e kishte marrë vendimin për ta shembur godinën ekzistuese. Bazuar në akt-ekspertizën e hartuar nga Instituti i … Continue reading Shembja e Teatrit Kombëtar, reagojnë institucionet kombëtare dhe ndërkombëtare