“Klithmat e fundit të Teatrit Kombëtar”

Mësymja e policisë në orët e para të mëngjesit të sotëm për shembjen e godinës së Teatrit Kombëtar dhe atij Eksperimental solli grumbullimin e qindra qytetarëve dhe aktivistëve në hyrje të pedonales. Numri i forcave policore u shtua duke krijuar kordonë për pengimin e qytetarëve për t’ju afruar godinës së Teatrit, e cila po shembej. … Continue reading “Klithmat e fundit të Teatrit Kombëtar”