Lezhë: Të rinjtë marshojnë kundër dhunës seksuale ndaj vajzave dhe grave

Të rinjtë e qytetit të Lezhës marshuan pasditen e sotme për të dënuar abuzimin seksual ndaj vajzave dhe grave shqiptare. Marshimi paqësor nisi nga tregu industrial i Lezhës për të përfunduar në sheshin Besëlidhja. Aktivistë dhe të rinj ligjëruan mesazhe kundër rasteve të fundit të ndodhura në vend, ku të mitur kanë re pre e … Continue reading Lezhë: Të rinjtë marshojnë kundër dhunës seksuale ndaj vajzave dhe grave