Një tjetër monument më pak; Ish-godina e ATSH në Tiranë drejt shembjes

Godina e ish-Agjencisë Telegrafike Shqiptare, e njohur ndryshe si 7-katëshi është monumenti i radhës që pritet të zhduket nga harta e Tiranës. E ndërtuar në vitin 1976 nga arkitekti Maks Velo, objekti zuri vend në Bulevardin Zogu i Parë dhe për disa kohë mbante statusin e objektit më të lartë në Tiranë. “Me Maksin bënim … Continue reading Një tjetër monument më pak; Ish-godina e ATSH në Tiranë drejt shembjes