Citizens Channel kërkon të dëgjojë rreth diskriminimit apo shkeljes së të drejtave në vendin e punës.

Për t’u bërë pjesë e raportimit tonë, ju ftojmë të plotësoni pyetësorin e mëposhtëm, që ka për qëllim të analizojë problemet që lidhen me punën jashtë orarit, pushimet vjetore, rastet e pushimeve të padrejta nga puna apo çdo shkelje të kontratës dhe Kodit të Punës.

Të dhënat e mbledhura nga pyetësori do të trajtohen me konfidencialitet dhe do të ndiqen më tej nga gazetarët tanë.

Për çdo informacion apo sinjalizim shtesë jeni të mirëpritur të na kontaktoni gjithashtu në adresën tonë e-mail [email protected] ose në rrjetet tona sociale Facebook dhe Tëitter.

Pyetësori do të qëndroje i hapur deri më datën 31 dhjetor 2021.

 

Raporto

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu