Fluturimet me avion këtë verë kanë sjellë stres për qytetarët për shkak te vonesave në orarin e nisjes apo edhe anulim të fluturimit. Kërkesat e shtuara të qytetarëve për të udhëtuar në rrugë ajrore pas pandemisë dhe mungesës të stafit në aeroporte kanë qenë ndër të tjera shkaqe të kaosit të shkaktuar.

Ne kërkojmë ndihmën tënde për të raportuar!

Nëse edhe ti ke hasur një situatë të tillë dhe do të ndash eksperiencën tënde, plotëso formularin më poshtë, duke dërguar foto dhe video.

Të dhënat e mbledhura nga pyetësori do të trajtohen me konfidencialitet dhe do te ndiqen më tej nga gazetarët tanë.

Për çdo informacion apo sinjalizim shtesë jeni të mirëpritur të na kontaktoni gjithashtu në adresën tonë të email-it [email protected] ose në rrjetet tona sociale Facebook dhe Twitter.

Raporto

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu