“The Guardian” për kullat e Tiranës: “Pastrim parash, korrupsion dhe shkatërrim i trashëgimisë”

Përshtatur nga “The Guardian” | Lexo artikullin origjinal   Një ndërtesë me profilin e një luftëtari të shekullit të 15-të është propozimi më i fundit nga MVRDV për të transformuar Tiranën, kryeqytetin e Shqipërisë. Por jo të gjithë janë të lumtur me planet e firmës holandeze. Kush është MVRDV? MVRDV është një firmë arkitekturore me bazë … Continue reading “The Guardian” për kullat e Tiranës: “Pastrim parash, korrupsion dhe shkatërrim i trashëgimisë”