Problemet me gjuhën raciste

Problemet me gjuhën raciste

Simon Kuper Opinionist i “Financial Times” për artin dhe jetën, Një udhëzues për fjalët e padobishme që po dëmtojnë debatin Nga Shtëpia e Bardhë në Gjermaninë Lindore, në Partisë Laburiste Britanike, çështjet racore janë ato që dominojnë në lajme. Por...