Mbi raportin e KE për prokurimet publike

Mbi raportin e KE për prokurimet publike

Komisioni Evropian publikoi  raportin për vendet e Ballkanit Perëndimor të cilat synojnë futjen në Bashkimin Evropian. Pikat kryesore të përcaktimit të zhvillimit të shtetit shqiptar drejt Bashkimit Evropian janë: sfera politike, administrata publike, sistemi...
Ajri i ndotur është duke dëmtuar trurin e fëmijëve

Ajri i ndotur është duke dëmtuar trurin e fëmijëve

  Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH) thotë se pothuajse 700.000 fëmijë  nën 5 vjeç vdesin çdo vit nga ndotja e ajrit. Miliona të tjerë dënohen më sëmundje për jetë për shkak të dëmit që shkaktohet në procesin e zhvillimit të trurit dhe të trupit. Gjë që nuk është...
APP: 39% e tenderave me shkelje

APP: 39% e tenderave me shkelje

Agjencia e Prokurimit Publik  (APP) raportoi pranë Komisionit Parlamentar Ekonomik në lidhje me mënyrën se si zhvillohen tenderat në Shqipëri. Ky ishte në raportim vjetor i bërë nga drejtoresha e Agjencisë së Prokurimit publik dhe hodhi dritë mbi mënyrën e zhvillimit...