Raporti i Komisionit Europian për Shqipërinë: Probleme me korrupsionin, lirinë e medias dhe shoqërinë...

0
Komisioni Europian KE, miratoi ditën e djeshme progres-raportin për Shqipërinë, i cili përmban një sërë kritikash, duke nisur nga korrupsioni, tek liria e medias dhe tek shoqëria civile. KE shprehet...

“Një Europride i pazakontë”, rrëfime nga Parada e Krenarisë LGBTI+ në Serbi

0
Denisi, një aktivist rom nga Maqedonia e Veriut dhe njëherazi anëtar i komunitetit LGBTI+, tregon ditën e parë të daljes hapur rreth orientimit seksual para nënës së tij. Ai...

Punonjësit e Call Center-ave nisin rezistencën ndaj shkeljes së Kodit të Punës

0
Prej shtatë vitesh Zoi punon në sektorin call center, pesë prej të cilave së fundmi në kompaninë italiane PARR. Edhe pse e pajisur me një kontratë pune, asnjëherë nuk...

Policët në pritje të vaktit ushqimor, qeveria “harron” kontratën kolektive

0
“Që nga 20 Korriku, shteti u detyrohet punonjësve të policisë një vakt ushqimi në ditë që e konvertuar në para është 80 mijë lekë të vjetra në muaj”, thotë...

Kontrolli i Lartë i Shtetit gjen shkelje në shtëpinë e fëmijës “Zyber Hallulli” në...

0
Raporti i Kontrollit të Lartë të Shtetit  (KLSH) ka gjetur disa shkelje pas një auditimi të kryer në shtëpinë e fëmijëve “Zyber Hallulli” në Tiranë. KLSH ka zbuluar se fëmijëve...

“Një sy qorr për ‘Syrin e Tiranës'”

0
4,646 metra katrorë pa leje i janë marrë ndërtuesit të kullës 26 katëshe në qendër të kryeqytetit të quajtur “Eyes of Tirana” dhe i kanë kaluar shtetit me kontratë...

“Një parajsë fitimprurëse”, Parku Eden në Kryeministri premton të prodhojë 5 milionë euro energji

0
Një Vendim i Këshillit të Ministrave (VKM) i datës 27 korrik bëri të ditur për herë të parë një ndryshim rrënjësor në godinën e Kryeministrisë. Qeveria shqiptare, i ngarkoi...

“Në pritje të drejtësisë”, Gjykata e Lartë shtyn çështjen e Zall Gjoçajt

0
“I baj thirrje Gjykatës së Lartë, të nderum qofshin në qoftë se zbatojnë ligjin e shtetit! Nëse nuk zbatojnë ligjin e shtetit, prej meje dhe prej shokëve të mi,...

Sondazhi: Qytetarët nuk kanë besim tek institucionet vendase, gjyqësori në krye të listës për...

0
41% e shqiptarëve dëshirojnë të largohen nga vendi, teksa kanë shprehur një nivel të ulët besimi tek institucionet vendase. Kështu tregoi sondazhi i realizuar nga Instituti për Demokraci dhe...

Valbonë: Vendimet e gjykatës “i merr lumi”, hidrocentralet vazhdojnë të shesin energji

0
Ali Ismalaj nga Tropoja është kthyer të jetojë në fshatin e lindjes pas daljes në pension. Përbri shtëpisë së tij rrjedh uji i pastër kristal i Valbonës. Edhe gjatë...

RRJETET SOCIALE

9,444FansLike
902FollowersFollow
239FollowersFollow
310SubscribersSubscribe