Një shtrat prej kartoni…

Një shtrat prej kartoni…

Pak rëndësi ka nëse është dita më e nxehtë e verës ose dita më e ftohtë e dimrit, Petrit Kupit i duhet të qëndrojë jashtë. Ai është 85 vjeç me origjinë nga Elbasani, por ditët dhe netët prej 4 – vitesh i kalon në Tiranë, ndërsa 6 fëmijët e tij qëndrojnë tek...