Je dëshmitar i dhunës policore gjatë protestave? Na ndihmo të raportojmë!

Prej ditësh qytetarë në të gjithë Shqipërinë po protestojnë në rrugë dhe sheshe për të kundërshtuar rritjen e çmimit të karburantit dhe produkteve ushqimore. Gjatë raportimit në terren gazetarët e...

“Të mashtruar nga blerjet online”: Si lulëzon tregtia informale në Shqipëri

“Kisha porositur një krem për fytyrën, por nuk kishte lidhje fare me atë që reklamohej. U ankova tek faqja online në të cilën e kisha porositur, nuk mu përgjigjën...

“Kur do të vijë uji?”; Qytetarët i paguajnë dyfish premtimet e shkelura për ujin...

Premtime për furnizimin me ujë 24 orë në shtatë ditë të javës në çezmat e banorëve të Tiranës u shty edhe me katër vite. Së fundmi, Bashkia Tiranë ka...

A jeni mashtruar nga blerjet online? Na ndihmoni të raportojmë!

Citizens Channel dëshiron të dëgjojë prej qytetarëve problemet që hasin me blerjen e produkteve online. Sipas të dhënave të Eurostat, rreth 38% e qytetarëve në Ballkan përdorin internetin për të...

Shkelja e të drejtave në punë vjen me pak ndëshkime dhe hezitim për të...

“Pasi jam prononcuar publikisht kundër vendosjes së kamerave në ambientet private, një javë më vonë, më kanë thirrur për të diskutuar mbarëvajtjen time në punë dhe me pretekstin e...

Denonco problemet me ujin e pijshëm

Citizens Channel dëshiron të dëgjojë prej konsumatorëve shqiptarë problematikat që ata ndeshin me furnizimin me ujë të pijshëm. Për t’u bërë pjesë e raportimit tonë, ju ftojmë të plotësoni pyetësorin...

Raporto shkeljen e të drejtave në punë!

Citizens Channel kërkon të dëgjojë rreth diskriminimit apo shkeljes së të drejtave në vendin e punës. Për t’u bërë pjesë e raportimit tonë, ju ftojmë të plotësoni pyetësorin e mëposhtëm,...

Tiranë: Konviktet e amortizuara e pa kapacitet i shtyjnë studentët drejt periferisë

Silvi Nasufi jeton prej tre vitesh në godinën numër 14 në Qytet Studenti (QS). Ai ndjek studimet e larta në degën “Pikturë Kavalet”, në Universitetin e Arteve. Imazhi i...

Je student? Na ndihmo të raportojmë rreth problemeve të strehimit në Tiranë!

Citizens Channel do të dëgjojë nga studentët problemet e strehimit në Tiranë ose qytete të tjera përgjatë viteve universitare. Ne duam të dimë më shumë rreth kushteve aktuale të...

“Turizëm dhe plehra” një tjetër sezon turistik i humbur për mjedisin dhe menaxhimin e...

Në këtë sezon turistik Shqipëria u promovua si një destinacion i lirë nga COVID-19, por e njëjta gjë nuk mund të thuhet për mbetjet. Në një thirrje e publikuar nga...

RRJETET SOCIALE

9,444FansLike
902FollowersFollow
239FollowersFollow
514SubscribersSubscribe