Protesta studentore përshkallëzohet në ditën e 13-të saj

Protesta studentore përshkallëzohet në ditën e 13-të saj

Protesta studentore hyri sot në ditën e 13. Numri i personave pjesëmarrës ka qenë më i lartë krahasuar me fundjavën. Në orën 9:00, studentët marshuan nga fakultetet përkatëse drejt Kryeministrisë duke përsëritur dhe njëherë që nuk do të ketë negociata me qeverinë nëse...
Protesta bashkon të gjithë studentët para Parlamentit

Protesta bashkon të gjithë studentët para Parlamentit

  Ditën e djeshme studentët protestuan në dy kampe kryesore: një grup ishte duke protestuar pranë Kryeministrisë dhe një grup tjetër pranë Ministrisë së Arsimit dhe Sporteve. Ditën e sotme në orën 10:00 studentët janë mbledhur të gjithë bashkë pranë Parlamentit ku po...
Pritet të ndryshojë ligji për prokurimet publike

Pritet të ndryshojë ligji për prokurimet publike

Jo rrallë herë ka pasur debate publike mbi mënyrën se si Qeveria apo Pushteti Vendor i menaxhon dhe i shpërndan fondet publike. Shpeshherë ka pasur të dhëna se fondet publike i përfitojnë persona të dënuar penalisht,procedurë që ligji e dënon. Në datën 29 tetor 2018...