Qindra qytetarë protestojnë para Kryeministrisë

Qindra qytetarë protestojnë para Kryeministrisë

Siç ishte paralajmëruar rreth një muaj më parë nëpërmjet rrjeteve sociale, sot në orën 17:00 u zhvillua protesta e shqiptarëve të diasporës para Kryeministrisë. Me moton “Nën një flamur”, u bashkuan shqiptarët e diasporës, protestuesit e Unazës së Re, artistë dhe...