Roza Ndresa, 7 marsi festa e mesuesit. Citizens Channel

Të gjithë të dashuruar pas mësuese Rozës…

0
Heronjtë e vërtetë nuk kanë fuqi të mbinatyrshme. Ata janë njerëz të thjeshtë që janë çdo ditë mes nesh dhe na frymëzojnë me veprimet e tyre, ashtu si mësuese Roza.

Si të aplikosh për bursa në Gjermani

0
Para se të aplikosh për bursë në Gjermani duhet të mësosh si të jesh fitues. Citizens Channel sjell përvoja të ngjashme për një orientim të mirë.
Mjekët shqiptarë largohen drejt Gjermanisë

Gjermania, “toka e premtuar” e mjekëve shqiptarë

0
Rrogat e ulëta, mungesa e kushteve në spitale dhe mundësitë e pakta për karrierë detyrojnë mjekët e rinj të largohen nga Shqipëria. 450 mjekë kanë braktisur vendin në tre vitet e fundit.
Ideatori i Ready4Work Aris Alikaj me skuaden e tij - ICT Youth Camp

Ready4Work, aplikacioni që do tu vijë në ndihmë të rinjve shqiptarë

0
Një nga asetet më të rëndësishmë të Shqipërisë është rinia, por shumë studime tregojnë se ata zgjedhin të largohen nga Shqipëria sepse nuk gjejnë një punë. Apikacioni i krijuar nga vetë të rinjtë Ready4Work do tu vijë në ndihmë atyre që janë në kërkim të një vendi pune.

Gripi dhe e ftohta i vënë drynin shkollave

0
Shtimi i rasteve të personave të prekur nga gripi në të gjithë vendin ka detyruar Ministrinë e Shëndetësisë të marrë vendim për mbajtjen mbylluar të shkollave edhe javën e ardhshme.

Shqipja pa TOEFL

0
Ligji u kërkon studentëve shqiptarë që për të ndjekur studimet, duhet të paraqesin dëshminë e gjuhës së huaj, pavarësisht se nuk bëjnë as edhe një orë të vetme anglisht, përveç ndonjë libri apo materiali që mund të jepet nga pedagogët si literaturë.

Të rinjtë e arsimuar, me sytë përtej kufijve

0
Përse të rinjtë duan të largohen nga Shqipëria? Citizens Channel ka biseduar me disa studentë që jetojne në kryeqytet, të cilët të ardhmen e tyre e shohin në Gjermani.

RRJETET SOCIALE

9,444FansLike
902FollowersFollow
239FollowersFollow
176SubscribersSubscribe