Personat me aftësi të kufizuara, të dënuar nga infrastruktura diskriminuese

0
Në Shqipëri ka rreth 164 mijë persona me aftësi të kufizuara, por ata i shohim shumë pak ne jetën e përditshme për shkak të infrastrukturës diskriminuese.

Foto të rralla nga “bombardimi” i fundit i Tiranës

0
Pamjet që shohim më së shumti në internet të Tiranës janë të kurura dhe të krijojnë idenë e një qyteti ku gjithëçka është në rregull. Por kryeqyteti ynë ka edhe një fytyrë tjetër.

Vrasësi i 8 mijë shqiptarëve

0
Pothuajse përditë në rrugët e Shqipërisë ndodhin aksidente me pasojë humbjen e jetës apo dëmtimin e rëndë të udhëtarëve. Ekspertët për këtë gjendje bëjnë me faj edhe Kodin Rrugor.

RRJETET SOCIALE

9,444FansLike
902FollowersFollow
239FollowersFollow
307SubscribersSubscribe