Rinia

Të rinjtë ‘Tamam’

May 14, 2017

E shtuna dhe e diela për shumë të rinj kryeqytetas do të thotë pushim, udhëtime, aktivitete sportive ose party, pra mbi të gjitha dëfrimi i vetes. Por ka edhe nga ata të rinj që ndihen të plotësuar kur fundjavat e tyre ua dhurojnë të tjerëve, fëmijëve nga zona të varfra. [...]