Qeveria sekuestroi 126 milionë euro sipërfaqe ndërtimi; Si do i shërbejnë “interesit publik”?

0
Në 7 shtator të vitit 2022 qeveria miratoi një vendim që i jep shtetit të drejtën të sekuestrojë ndërtimet pa leje dhe t’i përdorë për interes publik. Ky vendim u...

Raport Studimor: “Hartëzimi i lajmeve lokale”

0
Citizens Channel prezantoi sot raportin “Hartëzimi i lajmeve lokale”, një monitorim i tre mediave kombëtare: Top Channel, TV Klan dhe Vizion Plus, me qëllimin e të kuptuarit të raportimit...

“Fake vs Facts” prezanton të rinjtë e Kuçovës me multimedian dhe edukimin mediatik

0
Më tetë shtator 2021 grupi i trajnerëve të Citizens Channel i prezantoi për herë të parë të rinjve të qendrës "New Age" Kuçovë projektin “Media Literacy - Fake vs...

Citizens Channel po kërkon një video editor/e

0
Citizens Channel është në kërkim të një video editori/eje me dëshirën për tu angazhuar në një sërë projektesh për zhvillimin e gazetarisë profesionale përmes metodave inovative dhe multimedias. Përshkrimi i...

Trajnimi i të rinjve të Kuçovës mbi edukimin mediatik, çështjet gjinore dhe produksionet digjitale

0
Projekti “Media Literacy – Fake vs Facts” ka për qëllim të trajnojë të rinjtë dhe të rejat e qytetit të Kuçovës rreth koncepteve bazë të edukimit mediatik, çështjet gjinore...

“Zëra”, një podkast nga Citizens Channel

0
  "Zëra” do të njohë publikun me personazhe të cilët nuk jemi mësuar t’i hasim shpesh nëpër studio televizionesh. Kontributi i tyre shoqëror vjen përmes një modestie të thekshme, teksa...

“Promovimi i raportimit lokal mbi çështjet sociale”

0
Titulli: "Promovimi i Raportimit Lokal mbi çështjet sociale" Kohëzgjatja: Mars 2021-Dhjetor 2021 Mbështetur nga: Fondacioni Friedrich Ebert Për të tretin vit radhazi me mbështetjen e fondacionit  Friedrich Ebert, Citizens Channel ofron hapësirë...

“Citizens Urban Stories” – Eksplorim në vilat e harruara të Tiranës…

0
Vizito platformën: Citizens Urban Stories -Oj e zonja e shtëpisë…! Një heshtje disa sekondëshe... e më pas, nga përtej avllisë, dëgjohet një përdredhje e shulit të derës me endje, për t'i...

“Reporterët”- Sfidat e profesionit në sytë e gazetarëve të rinj

0
Të jesh gazetar në Shqipëri sot, do të thotë të përballesh me një sërë sfidash, ashtu sikurse përgjegjësish morale dhe profesionale. Pesë gazetarë të rinj iu bashkuan fushatës së...

Biseda online: “Të kuptojmë dhunën me bazë gjinore”

Titulli: Të kuptojmë dhunën me bazë gjinore Data: 9 dhe 11 qershor Ora: 18:00-19:30 Vendi: Online (Zoom) Afati i regjistrimit: 7 qershor Citizens Channel ofron hapësira online për të fuqizuar zëra të përgjegjshëm qytetarë, në...

RRJETET SOCIALE

9,444FansLike
902FollowersFollow
239FollowersFollow
471SubscribersSubscribe