Biseda online: “Të kuptojmë dhunën me bazë gjinore”

1
Titulli: Të kuptojmë dhunën me bazë gjinore Data: 9 dhe 11 qershor Ora: 18:00-19:30 Vendi: Online (Zoom) Afati i regjistrimit: 7 qershor Citizens Channel ofron hapësira online për të fuqizuar zëra të përgjegjshëm qytetarë, në...

Citizens Channel po kërkon një video editor/e

0
Citizens Channel është në kërkim të një video editori/eje me dëshirën për tu angazhuar në një sërë projektesh për zhvillimin e gazetarisë profesionale përmes metodave inovative dhe multimedias. Përshkrimi i...

Raport Studimor: “Hartëzimi i lajmeve lokale”

0
Citizens Channel prezantoi sot raportin “Hartëzimi i lajmeve lokale”, një monitorim i tre mediave kombëtare: Top Channel, TV Klan dhe Vizion Plus, me qëllimin e të kuptuarit të raportimit...

Citizens Channel po kërkon një video editor/e

0
Citizens Channel është në kërkim të një video editori/eje me dëshirën për t'u angazhuar në një sërë projektesh për zhvillimin e gazetarisë profesionale përmes metodave inovative dhe multimedias. Përshkrimi i...

RRJETET SOCIALE

9,444FansLike
902FollowersFollow
239FollowersFollow
630SubscribersSubscribe