Protesta studentore: Vazhdon ngujimi dhe bojkoti

Protesta studentore: Vazhdon ngujimi dhe bojkoti

Kjo është java e dytë që fakulteti i Shkencave Sociale, Drejtësisë, Historisë dhe Filologjisë, Ekonomikut, Gjeologji Minierave dhe Shkencave të Natyrës në Universitetin e Tiranës vazhdojnë protestën për vitin 2019. Studentët vazhdojnë të protestojnë nëpërmjet...