“Zëra kundër Ministrisë së Propagandës”-Podcast nga Citizens Channel

0
Në serinë e tretë të podcastit “Zëra” nga Citizens Channel do të flasim për vendimin e mbledhjes së parë të qeverisë “Rama 3”, atë të krijimit të Agjencisë për...

“Zëra nga trashëgimia” – Podkast nga Citizens Channel

0
Në serinë e dytë të podkastit “Zëra” nga Citizens Channel diskutojmë me ekspertë, aktivistë dhe banorë të vjetër të Tiranës mbi betonizimin e trashëgimisë kulturore në kryeqytet. Dëgjo podcastin e...

“Zëra nga lumenjtë” – Podkast nga Citizens Channel

0
Seria e parë e podcastit “Zëra” nga Citizens Channel i dedikohet rezistencës disa vjeçare të banorëve të Zall-Gjoçaj në Mat për të shpëtuar lumenjtë Flim dhe Urakë nga fati...

RRJETET SOCIALE

9,444FansLike
902FollowersFollow
239FollowersFollow
182SubscribersSubscribe