PD

Të dhënat e fundit të KQZ: PS 74 mandate, PD 43 dhe LSI 18

June 26, 2017

Partia Socialiste vazhdon të kryesojë bindshëm edhe pas përditësimit të fundit të rezultateve në faqen zyrtare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Nga 60, 35% të qendrave të votimit që janë përpunuar, partia e drejtuar nga Edi Rama ka marrë 48,54% të votave ose e përkthyer në mandate, 74 të tillë. [...]