proteste

Aksioni civil si pushtet i deleguar

March 29, 2017

Nga Ervin Goci/As formalisht dhe as konkretisht një individ që nuk është pjesë e një entiteti të regjistruar juridikisht, është tërësisht i humbur. Nëse nuk je pjesë e një shoqate, e një partie, e një institucioni; si individ, qytetari shqiptar është krejtësisht i përjashtuar nga çdo marrëdhënie me ligjin dhe institucionet. [...]