Rinia

Fuqia e pafuqishme e rinisë shqiptare

June 23, 2017

Nga Dritan Sakuta / Rinia ka energji dhe vullnet që çdo brez tjetër do e kishte zili, prandaj edhe politika është e interesuar ta kontrollojë. Sepse nëse nuk vihet nën fre atëhere mund të sjellë ndryshime që nuk do t’i leverdisnin askujt, duke filluar që nga presidenti i ri e deri tek ai furrxhiu poshtë shtëpisë që ndryshon çmimet sipas humorit të tij. [...]

Të rinjtë ‘Tamam’

May 14, 2017

E shtuna dhe e diela për shumë të rinj kryeqytetas do të thotë pushim, udhëtime, aktivitete sportive ose party, pra mbi të gjitha dëfrimi i vetes. Por ka edhe nga ata të rinj që ndihen të plotësuar kur fundjavat e tyre ua dhurojnë të tjerëve, fëmijëve nga zona të varfra. [...]