spital

A na e njeh ky vend të drejtën për të jetuar?

May 24, 2017

Nga Arlinda Gjypi/Në vendet e Evropës sot flitet për inovacionin në shëndetësi dhe arritjen sa më shpejt tek pacienti të këtyre inovacioneve. Ndërkohë në vendin tonë sot diskutojmë se sa miq kemi jashtë shtetit për të na blerë ilaçet, sepse ato që futen në Shqipëri nuk kanë garanci se do të jenë të efektshme. [...]

Kur vdekja apo gjymtimi vijnë nga mjekimi i gabuar

February 2, 2017

Mjekimet e gabuara nga mjekë shqiptarë dhe të huaj në spitalet publikë e privatë kanë shkaktuar viktima ose kanë lënë pacientë të gjymtuar për jetë. Citizens Channel sjell rastin më të fundit ku një qytetare ka paditur mjekun e një spitali privat për mjekim të gabuar. [...]