Citizens Channel do të dëgjojë nga studentët problemet e strehimit në Tiranë ose qytete të tjera përgjatë viteve universitare. Ne duam të dimë më shumë rreth kushteve aktuale të hapësirës ku banojnë studentët, në konvikte apo shtëpi me qira.

Për t’u bërë pjesë e raportimit tonë, ju ftojmë të plotësoni pyetësorin e mëposhtëm, që ka për qëllim të analizojë shpenzimet e akomodimit, jetesës, kushtet fizike të godinave dhe vështirësitë të tjera të të rinjve për të gjetur një strehim dinjitoz gjatë periudhës së studimeve në Tiranë.

Si pjesë e pyetësorit ju mund të na dërgoni foto, video, të cilat do të trajtohen me konfidencialitet dhe do të ndiqen më tej nga gazetarët tanë.

Të gjithë studentët janë të mirëpritur të na kontaktojnë gjithashtu në adresën tonë të emailit [email protected] ose në rrjetet tona sociale Facebook dhe Twitter.

Pyetësori do të qëndroje i hapur deri më datën 10 nëntor 2021.

Raporto

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu